Skip to content

Kapsalon HaarID by Colinda bestaat al sinds 1993 en is sinds 7 januari 2020 gevestigd in de Dorpsstraat 1 te Nieuwveen. In het centrum van Nieuwveen vind u onze moderne en gezellig kapsalon.

Alles wat wij belangrijk vinden ziet u terug in onze salon. Ieder mens is uniek en bijzonder. Onze missie is dan ook om elke klant zelfvertrouwen en een prachtige uitstraling te geven in een ontspannen omgeving. Daar krijgen wij positieve energie van. Wij willen zoveel mogelijk uw persoonlijke wensen waarmaken. Bij HaarID by Colinda bent u op het juiste adres voor een professionele kappers behandeling. Wij luisteren, adviseren en handelen zoveel mogelijk naar uw wensen. Door regelmatig trainingen online en in de Goldwell academie te volgen blijven wij up-to-date om de nieuwste trends toe te passen. Wij hebben tevens een certificering als Mastercolorist.

Passie voor ons vak en de klant op nummer 1 zetten is waar wij voor staan. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.

Wij bieden u

  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Hoge kwaliteit met professionele producten
  • Altijd all-in prijzen
  • Vooraf een prijsindicatie
  • Altijd 24/7 online bereikbaar
  • Rolstoelvriendelijk
  • Wifi aanwezig
Afspraak maken
Team HaarID By Colinda
kapster nieuwveen colinda haarid

Colinda

Mijn naam is Colinda Aartman, ik woon in Nieuwveen met mijn man en dochter. Ik heb 3 kinderen waarvan 2 al het huis uit zijn. Sinds 1993 ben ik voor mezelf begonnen bij mijn moeder in de garage wat daarna is uitgegroeid naar verschillende locaties. De laatste 10 jaar heb ik een salon aan huis gehad en sinds januari 2020 ben ik begonnen aan de Dorpsstraat 1 op een prachtige locatie in Nieuwveen. Mijn passie en hobby is het kappersvak, wat ik na al die jaren nog steeds met heel veel plezier doe.

Tot ziens in onze salon!

kapster nieuwveen colinda 3

Esmee

Ik ben Esmee Aartman. Ik ben 17 jaar, woon in Nieuwveen en zit momenteel in mijn eerste jaar op het Beautycollege in Utrecht. Bij mij kunt u terecht voor de mooiste gel- Biab- en acrylnagels!

Nuemi

Ik ben Nuemi van der Ploeg. Ik ben 19 jaar oud en woon in Nieuwkoop. Ik wilde altijd al kapster worden. Ik zit op de kappersopleiding in Leiden op het MBO Rijnland. U kunt online een afspraak boeken voor kleurbehandelingen, jonge meiden special en wenkbrauwen verven en epileren. Tot in de salon!

Back To Top
Chat openen
Vragen? Neem contact op!
Hi! Kunnen we je helpen? Stel hier je vraag!