Skip to content

Voor een verzorgde uitstraling van uw handen kunt u terecht bij de nagelstudio van HaarID By Colinda. In onze nagelstudio werken we met top producten van Magnetic. Deze zijn ook in onze salon verkrijgbaar als losse verkoop producten. Hieronder vindt u meer informatie over de behandelingen die wij kunnen aanbieden. Staat uw keus er niet tussen? Schroom niet om ons te bellen, we denken graag met u mee.

Acrylnagels

Bij deze behandeling worden de nagels langer gemaakt door middel van tips. Deze tips worden op de natuurlijke nagels aangebracht en dun gevijld, zodat er geen verschil meer is met de natuurlijke nagel. Daarna komt er een laagje acryl overheen. Deze set acrylnagels kunnen tot 3 weken goed blijven zitten, daarna dienen deze weer bijgewerkt te worden. Dit is tevens een ideale behandeling voor nagelbijters.

Manicure

Een manicure bij onze nagelstudio is een weldadige schoonheidsbehandeling voor uw nagelriemen en nagels. Het belangrijkste uitgangspunt bij deze behandeling is dat de nagel herstelt naar de natuurlijke conditie. Een gezonde nagel heeft een mooie roze teint, een egale en sterke nagelplaat is natuurlijk en flexibel. Na deze manicure zien uw nagels er weer fris en stralend gezond uit!

Gelpolish

Gelpolish wordt aangebracht op de natuurlijke nagels, maar kan tevens over acryl nagels worden gezet. Dit systeem combineert het gemak van nagellak met de kwaliteit van gel. De gelpolish kan in een kleur worden opgezet, maar ook als een French manicure. De gelpolish is 2 tot 3 weken mooi, daarna dienen ze te worden bijgewerkt.

gelpolish nagels

Biab

Biab is een builder gel die de eigen nagel verstrekt en verzorgd. Hierdoor beschadigd uw eigen nagel niet Biab is uitermate geschikt voor het laten groeien van de eigen nagel. Of voor bijvoorbeeld nagelbijters. Met Biab kan je dezelfde uitstraling en sterkte creëren als met acryl.

Alle behandelingen zijn inclusief eigen vijlenset. Op al onze nagelbehandelingen verlenen wij 1 week garantie!

biab nagels
Back To Top
Chat openen
Vragen? Neem contact op!
Hi! Kunnen we je helpen? Stel hier je vraag!