Skip to content

Great Lengths Hairextensions

In onze salon zijn wij in 1999 begonnen met het zetten van Great Lengths haarextensions. Hairextensions zetten wij voor klanten die graag langer haar willen of een  adembenemend volume. Het zetten van de extensions is echt een vak apart en zeker de afwerking, het knippen of snijden ervan vereist veel ervaring. Ervaring welke wij in de loop der jaren hebben mogen opbouwen door vele klanten die u zijn voorgegaan.

De eerste methode voor een veilige, comfortabele en duurzame haarverlenging en haaraanvulling werd door Great Lengths ontwikkeld. Zij brachten zo’n 20 jaar geleden de eerste “keratinebondings” op de markt, waaarmee ze een zekere en behoedzame verbinding van eigen haar en natuurhaar-strengen garandeerden. Nog altijd is Great Lengths wereldwijd marktleider en specialist voor hoogwaardige extensions in meer dan 40 landen.

De  voordelen van de extensions van Great Lengths

  • Vol en lang haar voor elke styling
  • Hoogwaardige strengen van gezond natuurhaar
  • Intensieve en duurzame kleuren
  • Onzichtbaar en haast niet te voelen bondings

Exclusief verkrijgbaar bij HaarID By Colinda

De Great Length Hairextensions zijn exclusief verkrijgbaar bij HaarID By Colinda, als een van de partners van Great Lengths. Heeft u interesse? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een persoonlijk advies. We vertellen u graag wat Great Lengths extensions voor u kunnen betekenen.

Double True wave extensions

De Double True wave extensions zijn nieuw bij ons in de salon. Wave extensions zijn extensions die in banen in het haar gezet worden. Voor volume, maar ook voor verlenging. De Double True wave extensions zijn van goede kwaliteit en blijft hierdoor 8 tot 12 maanden mooi. Iedere 6 tot 8 weken dient het omhoog gezet te worden. Interesse? Boek een adviesgesprek!

Back To Top
Chat openen
Vragen? Neem contact op!
Hi! Kunnen we je helpen? Stel hier je vraag!